Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Bij mensen thuis

Onze klanten over de service en meubelen van De Tafelaar

Anoniem:
"Prachtige bank gekocht bij De Tafelaar, super geholpen en na een klacht via de All in House garantie is ter plekke de klacht verholpen. Geweldige service en dus absoluut de moeite waard om deze garantie erbij te nemen".

Anoniem: 
"De Tafelaar has an interesting selection of quality tables, friendly and efficient in-store service, and professional delivery and assembly". 

Mevrouw Tan:
"Wij hebben onze bank bij De Tafelaar gevonden. De service was heel goed en het assortiment sprak ons erg aan; niet te modern en te strak, maar wel trendy en tijdloos. Floor heeft ons goed geïnformeerd hoe we de stof moeten behandelen en heeft ons zelfs een leenbank aangeboden, mocht de bank niet op tijd geleverd kunnen worden! Nou dat is service! Heel blij met De Tafelaar!"

Meneer Punt: 
"Op 29 oktober 2014 rond half 7 ’s avonds (het begon al schemerig te worden) werd onze salontafel Farmwoord bezorgd. Hoewel er van te voren in de Woonmall in het Alexandrium was gezegd dat de salontafel kon afwijken van het showmodel in de winkel, schrokken we toen we de tafel zagen, maar besloten het de volgende dag bij licht beter te kunnen zien. De volgende dag zagen we dat op onze geleverde Farmwood tafel meerdere scheuren en butsen aanwezig waren. Bovendien zagen wij een scheur die (18 cm groot gemeten), diep en scherp was. De randen hiervan voelde tevens aan alsof dit nog verder zou gaan inscheuren. Dat de houtkleur iets zou afwijken en er wat kleine houtafwijkingen zichtbaar zouden zijn hadden we verwacht, maar dit konden wij echt niet accepteren. Ik heb de klacht direct gemeld en foto’s van de salontafel opgestuurd. Gelukkig was de verkoper het helemaal met ons eens en heeft dit aangegeven bij de leverancier. Ik ben toen teruggebeld en kreeg te horen dat ik deze tafel zolang gewoon mocht gebruiken, tot de nieuwe tafel geschikbaar was. De nieuwe tafel is keurig netjes op afspraak opnieuw bij ons bezorgd en de tafel met butsen en scheur is meegenomen.
Prima opgelost, dus complimenten voor het personeel en de leverancier voor de goed service!!!! Willen wij opnieuw meubels kopen dan stappen wij zeker weer binnen bij De Tafelaar in Woonmall Alexandrium!" 

Meneer Nijdam:
"Ik ben heel blij met mijn mooie nieuwe bank. Heb echt maanden lopen zoeken en fantastisch dat ik hem dan bij de Tafelaar heb gevonden. Ik wil jullie bedanken voor de goede service. Het beleef niet alleen bij de het vriendelijke gesprek in de winkel. Ook het bedrijf wat de bezorging voor jullie verzorgt verdient een pluim. Fantastische jongens die niet snel weglopen voor een uitdaging. Dat komt bij een bank met deze afmetingen goed van pas :).