Maakt ook kasten en tafels op maat!Maatwerk oplossingen

Cunningham hoekbank

Cunningham bank met knuffelhoek. Hoe leuk!!! Deze bank is modulair op te bouwen. Stel een U-bank, bank met longchair of een hoekbank samen. Strak en toch landelijk. Italiaans ontwerp met een geknepen stiknaad als bies. Verkrijgbaar in veel verschillende

... lees meer

Beschikbaar
In voorraad
Bezorgkosten
2 persoons levering
i

Voor dit product worden bezorgkosten berekend. Een vast tarief in de regio van onze winkels. Daarbuiten worden eventuele extra regiokosten berekend.

De levering wordt door 2 bezorgers gedaan en in huis geplaatst. De prijs is gebaseerd op levering zonder hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een opbouwlift of 'touw en blok' en vrij van obstakels.

Wanneer er hulpmiddelen nodig zijn, informeren wij u graag over de mogelijkheden en kosten. Na ontvangt van uw order nemen wij contact met u op om de bezorgsituatie nog even met elkaar door te nemen.

  Cunningham bank met knuffelhoek. Hoe leuk!!! Deze bank is modulair op te bouwen. Stel een U-bank, bank met longchair of een hoekbank samen. Strak en toch landelijk. Italiaans ontwerp met een geknepen stiknaad als bies. Verkrijgbaar in veel verschillende stofsoorten en meer dan 100 kleuren. De knuffelhoek of ligeiland is uniek bij deze bank.

  Afgebeeld bij een klant van ons op een woonboot in Amsterdam, stofgroep in prijsgroep A, kleur A 675 uni champagne

  Naam Cunningham hoekbank
  Artikelnummer 1003428
  Artikelgroep Elementenbank

  Beschikbaarheid van dit artikel

  De Tafelaar Villa Arena
  Beschikbaar in deze winkel
  020 - 4094851

  De Tafelaar Alexandrium
  Verwant artikel beschikbaar
  010 - 4557760

  De Tafelaar Den Haag
  Verwant artikel beschikbaar
  070 - 3616350

  Vragen?

  Stuur een e-mail

  • Vrijblijvend interieuradvies
  • Winkels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag
  • Sinds 1998

  Loading...