Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Betaling

BETALING | AANBETALING

Zodra je een bestelling bij ons plaatst, vragen wij een aanbetaling van 25% op het totale aankoopbedrag. Dit geeft De Tafelaar het vertrouwen dat de aankoop weldoordacht is. De Tafelaar is aangesloten bij het CBW. Je aanbetaling is dus altijd veilig. Meer hierover lees je in de algemene voorwaarden van het CBW.

In onze winkels kan het aanbetalingsbedrag worden gepind. Het bedrag overmaken per bank kan natuurlijk altijd. Bestellingen die geplaatst worden via de website gaan via Paypal.

BETALING | RESTANTBETALING

Zodra de order klaarstaat in ons centrale magazijn maken wij een afspraak om het meubilair te bezorgen. Het restantbedrag van de aankoop dient bij levering geheel te worden voldaan.

PINNEN

Pinnen is simpel en wel zo veilig. Vergeet niet te controleren of de daglimiet op de betaalpas toereikend is voor een mobiele betaling. De bank kan dit eenmalig aanpassen.

PER BANK

Overmaken per bank is ook een mogelijkheid. Het bedrag kan 5 werkdagen voor de afleverdatum worden overgemaakt onder vermelding van het ordernummer.

CREDITCARDS

Creditcards worden niet geaccepteerd.