Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Garantie

GARANTIE

Ben je van plan je aankopen bij De Tafelaar doen? Dan is het goed om te weten dat De Tafelaar een door het CBW erkende woonwinkel is. In samenwerking met de consumentenbond heeft het CBW algemene voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden beschermen de consument en bieden meer zekerheid. Koop je bij een CBW erkende woonwinkel dan ben je altijd verzekerd voor: 3 jaar (afbouwende) productgarantie, veilige aanbetaling zonder risico, onpartijdige klachtafhandeling. Klik voor meer informatie op de algemene voorwaarden van het CBW.

STANDAARD GARANTIE

Bewaar je aankoopfactuur altijd goed, deze is geldig als jouw garantiebewijs! Koop je een product bij De Tafelaar dan heb je altijd 3 jaar (afbouwende) garantie op producten. Garantie geldt als een product niet voldoet aan de verwachte kwaliteit. Het kan zijn dat een product kapot gaat. Let goed op dat normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerd onderhoud niet binnen de garantie valt. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld verkleuring van materialen door zonlicht en vochtschade. 

Tot 1 jaar na factuurdatum zijn de kosten voor reparatie en/of vervanging, voor rekening van De Tafelaar. Inclusief vracht- en voorrijkosten.
Na 1 jaar - 2 jaar na factuurdatum zijn de kosten voor reparatie en/of vervanging, voor 2/3 voor De Tafelaar en 1/3 voor de klant.
Na 2 jaar - 3 jaar na factuurdatum zijn de kosten voor reparatie en/ofvervanging,voor 1/3 voor De Tafelaar en 2/3 voor de klant.

NB. Tenzij schade is ontstaan door slijtage, onjuist gebruik of verkeerd onderhoud.

DE TAFELAAR BIEDT MEER: ALL-IN-HOUSE 5-JAAR GARANTIE

Bij een nieuwe aankoop ben je altijd bang voor de eerste vlek. Zonder dat je het merkt heeft een bank of stoel vaak veel te verduren. Wil je onbezorgd kunnen genieten op jouw meubel? Lees dan eens meer over onze All-in-House garantie. Wij bieden optioneel een 5-jaarsgarantie aan. Je betaalt eenmalig een extra bedrag en bent voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken, losse naden en andere ongemakken die zich voordoen aan jouw bank of stoel. Klik op de link voor meer informatie.