Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Onderhoud

ONDERHOUD

Heb je een nieuwe aankoop gedaan bij De Tafelaar, hou dan goed de onderhoudsinstructies in de gaten. Garantie op meubilair is van toepassing als het product volgens de juiste instructies is onderhouden.

GESTOFFEERDE MEUBELEN

Iedere stof wordt op een verschillende manier samengesteld en geweven. De weving zorgt ervoor dat het materiaal elastisch is en prettig aanvoelt. Een gestoffeerd meubel zal dus altijd plooivorming kunnen vertonen. De mate waarop hangt af van het model dat je uitkiest.

Ditzelfde geldt voor de vulling van het meubilair. Om je meubel in goede conditie te houden is het van belang de kussens regelmatig te stofzuigen en op te kloppen. Kies je voor een design model dan zal je weinig plooivorming zien, kies je voor een landelijk model dan komt de plooivorming ten goede aan de uitstraling van het model.

Zorg ervoor dat meubels zo min mogelijk worden blootgesteld aan zonlicht. Des te meer zon, des te meer het materiaal zal verkleuren. Kies je voor een natuurlijke stof dan zal verkleuring sneller zichtbaar zijn dan bij een synthetische stof.

INTERESSANT: ALL-IN-HOUSE GARANTIE

HOUTEN TAFELS

Om het natuurlijke karakter van hout te behouden en te benadrukken adviseren wij om eikenhouten altijd te behandelen met een afwerklaag. Hout kan door invloed van licht en temperatuurverschillen altijd verkleuren. Afwerking met een laklaag of olielaag zorgt ervoor dat het hout minder kwetsbaar is voor het intrekken van vocht en verkleuring door zonlicht. De lakken van tegenwoordig zorgen ervoor dat de natuurlijke uitstraling van hout wordt geaccentueerd. Hout is en blijft een natuurlijk product. Lichte kleurverschillen zijn onvermijdelijk. Noesten, nerven en kleurschakeringen horen bij het product. Iedere houtsoort is anders en vraagt om een andere behandeling. Voor het juiste onderhoud verwijzen wij naar de instructies behorend bij de houtsoort.