Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Tafels op maat

Naast de uitgebreide standaard collectie kun je bij De Tafelaar terecht voor massief eiken maatwerktafels. Wij onderscheiden ons daarin door een goede prijs/kwaliteit te leveren. Al onze maatwerktafels worden door vakkundige mensen ontworpen en in elkaar gezet. Onze woonadviseurs adviseren je graag.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

MAATWERK TAFELS

De Tafelaar heeft een naam opgebouwd als het gaat om maatwerktafels en kasten. Voor iedereen die behoefte heeft aan een eigen ontwerp of een tafel op maat. Met onze jarenlange ervaring kan De Tafelaar zichzelf oprecht maatwerkspecialist noemen. Meubilair leveren we door heel Nederland. Vanzelfsprekend hoort aflevering en montage daar ook bij.

Kom eens langs om jou wensen en de vele mogelijkheden in afmeting, uitvoering en kleur te bespreken. Wie weet, wordt jouw eigen ontwerp binnenkort in productie genomen. Voor maatwerktafels ben je aan het goede adres.