Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Waarom De Tafelaar

De keuze voor De Tafelaar is makkelijk gemaakt. De Tafelaar is een kleine en gezellige woonwinkel waar service en aandacht voor de klant voorop staan. De winkels van De Tafelaar zijn intiem, sfeervol en overzichtelijk, je voelt je er meteen thuis. Wij doen het anders! Dat begint met een warm welkom door onze medewerkers, gevolgd door een heerlijke kop koffie. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd om te adviseren over kleuren, maten en modellen. Een heel huis in te richten? Ook dan ben je aan het goede adres bij woonwinkel De Tafelaar.

De Tafelaar is veelzijdig op het gebied van modern, design en landelijk meubilair. Banken, tafels en kasten zijn leverbaar in standaard maten. Stel dat een standaard maat niet past of wil je iets anders dan anders? Daar heeft De Tafelaar een oplossing voor: maatwerk! Sterker nog, De Tafelaar is maatwerkspecialist.Heb je eenmaal je nieuwe meubel in huis, dan is de klantenservice van De Tafelaar altijd beschikbaar voor het beantwoorden van jouw vragen. Je bent dus altijd verzekerd van prima kwaliteit en een optimale service.

DAAROM DE TAFELAAR!