Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Bartafels

Door het wisselende assortiment van De Tafelaar kun je je eigen woonsfeer bepalen. Eigentijds, landelijk of juist trendy en modern. Bij ons kun je alle kanten op. Een bartafel is praktisch en weer eens iets anders. Bekijk de verschillende houtsoorten en onderstellen in de webshop voor als je een bijzondere bartafel wilt. 

1 artikel(en)
1 artikel(en)

BARTAFELS

Ben jij iemand die altijd op zoek gaat naar nieuwe ideeën voor je interieur? Een bartafel is een geweldig alternatief voor in de keuken, eetkamer of woonkamer. Heb je nog ergens een plek voor zo’n leuke hoge tafel? Je kunt er heerlijk aan eten, lezen of een drankje drinken met je familie, vrienden of buren.

BARTAFEL BLADEN

Voor een tafelblad zijn de mogelijkheden oneindig. Denk aan duurzaam teakhout, massief eikenhout of grof eikenhouten bladen. Je selecteert zelf je materialen waarmee je een landelijke moderne sfeer of een robuuste industriële sfeer creëert. Kleur en afwerking zijn de finishing touch. Met onbewerkt hout krijg je een stoere, natuurlijke atmosfeer. Een kleurbeits maakt je tafelblad modern en elegant.

BARTAFEL POTEN

De poten van een bartafel zijn natuurlijk hoger dan van een gewone tafel. Hoe groter de tafel hoe meer mogelijkheden je hebt. Valt je keuze op een poot op de hoek of heb je meer ruimte en kunnen de tafelpoten in het midden geplaatst worden. Het assortiment van De Tafelaar biedt metalen en houten poten. Klik ook eens op de collectie bijpassende barkrukken.

BARTAFEL AFMETINGEN

Net als bij eettafels of gewone tafels kunnen bartafels in allerlei maten geleverd worden. Heb je de maat al opgenomen? Kijk eens bij de standaard afmetingen of neem contact op voor een speciale maatvoering. Onze maatwerkspecialisten adviseren je graag.