Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

De Tafelaar Interieuradvies

Heb jij ook moeite om de juiste indeling te bepalen met welke meubelen of welke kleuren te kiezen. Of weet je niet goed welke combinaties mogelijk zijn en met welke materialen. Bij De Tafelaar denken we graag met je mee om een mooi interieurplan hiervoor te maken. Soms is een kleine aanpassing al voldoende of juist wel een breder advies. Onze ervaren interieurstylisten en ontwerpers kunnen je hierbij helpen. Van plattegrond tot maatwerkkast op maat en kleuradvies in materialen. We helpen je graag.

In onze Tafelaar winkels bespreken we jouw wensen en leggen we een afspraak vast voor een persoonlijk advies. Tijdens dit gesprek bespreken we de woonwensen en wat je graag wil veranderen en eventueel wilt houden of juist vervangen.

Hoe werkt het? Mail je woonwensen naar ons en voeg een plattegrond met foto’s hierbij aan Mail. Daarna neem ik contact met je op voor een afspraak in de winkel. Telefonisch ben ik ook bereikbaar in de winkel Den Haag op 0703616350. Tijdens deze afspraak maken we kennis en bespreken we alle wensen. Zo krijgen wij een goed beeld van wat je voor ogen hebt. Deze kennismaking vindt plaats in onze winkel en is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Samen besluiten we tot slot of een vervolg op dit gesprek wenselijk is. Vervolgafspraak kan zijn dat we een interieurplan voor je maken. Deze bespreken we dan weer in de winkel. We maken hiervoor een 2D plattegrond van de ruimte, meubelplan en kleurenplan.

De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van het project. Indien je wenst kunnen we ook eerst op locatie langskomen om de woning te zien en een beter beeld te krijgen van de ruimte; de meerkosten zijn dan € 150,-. (regio Den Haag).

Ik zie graag je aanvraag tegemoet,

Groet Sophie

Sidebar