Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Salontafels

Salontafels zijn te combineren met eettafels, bartafels, bijzettafels en wandtafels. Zo hou je eenheid in huis. Denk eens aan een robuust eikenhouten blad, dè interieurtrend van nu. Weinig tijd? Oriënteer je alvast op onze website en laat je inspireren. Online vind je alle salontafels met maten en kleuren.

1 - 30 van 37
  1. 1
  2. 2
1 - 30 van 37
  1. 1
  2. 2

SALONTAFELS

Salontafels, koffietafels, bijzettafels, ze zijn onmisbaar in je interieur. Handig om je kopje koffie op te zetten maar vooral leuk om je persoonlijke woonaccessoires op te zetten. Zo creëer je meteen een eigen sfeer in huis. Doe inspiratie op door op de verschillende modellen te klikken. Je weet al snel wat jouw stijl is, landelijk modern, robuust industrieel of strak design. Kies voor een salontafel met laden of een onderblad. Extra bergruimte voor -bijvoorbeeld je inspirerende woontijdschriften- is altijd handig.

UITVOERINGEN

De Tafelaar heeft een uitgebreide collectie salontafels. Teakhout, massief eikenhout en in kleur gelakte bladen zijn allemaal mogelijk. Wil jij je salontafel af en toe te verplaatsen? Ga dan voor een industriele look en kies voor een tafel op wielen. Met een open onderkant hou je het luchtig, op een onderblad kun je nog wat kwijt en in laden kun je je rommel opbergen. Kijk voor materialen en kleurmogelijkheden op de website. Voor salontafels op maat kun je altijd contact opnemen.