Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Eetkamertafels

De Tafelaar heeft een uitgebreide collectie eettafels. Door materialen als eiken-, noten- of teakhout te combineren met metalen poten creëer je je eigen unieke stijl. Past bij jouw interieur een landelijke eettafel of juist modern industrieel? Je kunt kiezen uit een X-poot, U-poot, A-poot in hout, metaal of RVS. We maken ook eettafels op maat, maatwerk noemen we dat!

1 - 30 van 47
  1. 1
  2. 2
1 - 30 van 47
  1. 1
  2. 2

EETTAFELS

Sta je er wel eens bij stil dat de eettafel meer is dan een tafel om aan te eten. Ongemerkt is de eettafel het meest gebruikte meubel in huis. Je gebruikt hem natuurlijk om te eten maar ook om aan te lezen en een kopje thee te drinken. Juist daarom moet hij niet alleen praktisch zijn maar ook qua stijl passen bij jouw interieur. 

EETTAFEL BLADEN

Welk materiaal past het beste bij jouw inrichting? Frans eikenhout, duurzaam teakhout, stijlvol notenhout of een combinatie van hout met metaal. Kies voor een beitskleur en afwerking die jou aanspreekt. Alle bladen kunnen onderhoudsvrij gemaakt worden, wel zo makkelijk in gebruik.

EETTAFEL POTEN

Iedereen kent het wel, de traditionele eettafel met poten op de hoek. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Kijk eens bij de uitgebreide collectie van De Tafelaar. Wij hebben heel veel keus in heel veel materialen. Bepaal zelf waar je de tafelpoot geplaatst wilt hebben zodat je je eetkamerstoelen makkelijk kunt plaatsen. Heb je veel stoelen, dan kan een onderstel in het midden uitkomst bieden.

EETTAFEL AFMETINGEN

Heb jij een standaard huis? Of je nu een authentieke oude woning hebt of een mooi nieuwbouw appartement, elk huis wordt anders ingericht. Daarom hebben wij eettafels in allerlei maten. Kort en lang, smal en breed. Zit de perfecte maat er niet bij, vraag dan naar onze maatwerktafels.