Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Banken

Smaken verschillen! Daarom heeft De Tafelaar een uitgebreide collectie banken, hoekbanken, elementenbanken en loungebanken. Klik op jouw favoriete model bank dan zie je meteen alle maten. Om het nog gemakkelijker te maken hebben we de stoffen en kleuren ook online gezet. Je kunt je bank dus makkelijk via de webshop bestellen. 

1 - 30 van 38
  1. 1
  2. 2
1 - 30 van 38
  1. 1
  2. 2

BANKEN

Hoe ga jij op zoek naar een nieuwe bank? Tegenwoordig begint bijna iedereen online te shoppen. Dat is handig en bespaart veel tijd. Bij De Tafelaar kun je je bank gemakkelijk via de webshop bestellen. Wil je je nieuwe aankoop liever eerst bewonderen, kom dan langs in een van onze woonwinkels in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Onze interieurkenners adviseren je graag.

MODEL

Als je op zoek bent naar een nieuwe bank, begin je je te oriënteren bij het model. Wat voor soort stijl past er in jouw interieur? Denk je aan een moderne, landelijke of trendy  design bank? Brede armleuningen, smalle armleuningen, diepe zit of juist ondiep. Bij De Tafelaar vind je een ruime collectie banken, er is altijd wel een model dat jou aanspreekt.

ZITCOMFORT

Heb je jouw favoriete model bank gevonden, dan moet hij natuurlijk ook nog lekker zitten. Zitcomfort is voor iedereen anders, kijk dus goed wat voor vulling er in de bank zit. Zit je liever stevig of wil je juist lekker hangen op je bank. Iedereen heeft zijn eigen lifestyle.

AFMETING

Elk model bank is leverbaar in verschillende afmetingen. Heb je je woonkamer al opgemeten? Dat is wel zo makkelijk als je je gaat oriënteren voor de maten van je bank. Je weet dan meteen wat wel en niet past.

BEKLEDING

Banken zijn te bestelling in allerlei soorten stoffen. Ieder interieur vraagt weer om een andere kleur.  Bij een lichte vloer past een donkere stof goed, bij een donkere kleur juist andersom. Bang dat een lichte kleur besmettelijk is? Lees dan eens meer over onze All-in-House garantie.

ALL-IN-HOUSE GARANTIE

Stel, je hebt kinderen, kleinkinderen, huisdieren, dan heeft een bank best wat te verduren. Logisch dat je dan kiest voor een praktische bekledingsstof op je bank. De Tafelaar biedt optioneel een 5-jaarsgarantie aan. Je betaalt eenmalig een extra bedrag en bent voor 5 jaar verzekerd tegen, vlekken en andere ongemakken die zich voordoen aan jouw bank. Meer informatie? Informeer bij een van onze medewerkers.