Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Tafels

Als je een tafel zou moeten benoemen die je intensief gebruikt dan is het wel de eettafel. Het is dè centrale plek in huis waar je rustig je krantje leest, lekker kan lunchen en met elkaar gaat eten. Ben je op zoek naar jouw droomtafel? Bij De Tafelaar kan je je tafel zelf samenstellen. Misschien wordt het wel een bartafel, dat is weer eens iets anders of wil je een bijpassende salontafel en sidetable in hetzelfde materiaal. Voor een moderne, landelijke of robuuste tafel kun je bij ons alle kanten op.

1 - 30 van 90
  1. 1
  2. 2
  3. 3
1 - 30 van 90
  1. 1
  2. 2
  3. 3

DE TAFELAAR, VOOR ALLE SOORTEN TAFELS!

Ben je op zoek naar een tafel? Bij De Tafelaar maken we geen onderscheid tussen eettafels en bureautafels. Juist omdat je de materiaalsoorten en afmetingen zelf kunt bepalen, kun je alle kanten op. In onze uitgebreide collectie vind je verschillende typen en stijlen tafels. Zo vindt iedereen zijn persoonlijke model voor thuis of op kantoor. Modern strak, sierlijk landelijk, of robuust industrieel, combineer de tafel naar jouw eigen smaak. Je haalt dan gegarandeerd een eigentijdse sfeer in huis.

BLADEN

Wat is jouw smaak en wat vind je praktisch in gebruik? Kies je voor een grof industrieel blad of juist voor een gladde strakke uitstraling. De keuze in tafelbladen is oneindig. Massief eikenhout, teakhout, notenhout, de bladen kunnen in diverse kleuren gebeitst en afgelakt worden. Zo ben je gegarandeerd van een onderhoudsvrije tafel in kleur.

POTEN

De uitstraling van de tafel wordt bepaald door de combinatie van het blad en de poten. Je hebt de keuze uit allerlei modellen - X-poot, U-poot, V-poot, A-poot - of natuurlijk een poot op de hoek.Met materialen zoals metaal en RVS creëer je een stoere, landelijke of industriële sfeer. Hou je meer van houten tafelpoten, dat kan natuurlijk ook. Zonder dat je het in de gaten hebt ontwerp je eigen tafel.

AFMETINGEN

Alle modellen worden in standaard maten geleverd. Zit de gewenste maat daar niet bij, dan maken wij jouw tafel gewoon op maat. De Tafelaar staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit voor standaard maten èn maatwerk.