Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Over De Tafelaar

Over De Tafelaar

Cyril Calis is oprichter en eigenaar van woonwinkel De Tafelaar. In 1997 opende hij met veel plezier zijn eerste meubelwinkel in Den Haag. Het succes heeft hij te danken aan zijn passie voor mensen en interieur. Al snel opende De Tafelaar in 2001 haar deuren in Villa Arena Amsterdam. De liefde voor het vak weet Cyril over te brengen op zijn medewerkers. Dit zie je terug in de eigentijdse sfeer in de winkels en terugkerende trouwe klanten. Met veel vertrouwen opende hij daarom in 2013 zijn 3e vestiging op de woonboulevard Alexandrium in Rotterdam. De hartelijke ontvangst en persoonlijke aandacht van Cyril en zijn team maken een bezoek aan De Tafelaar uniek.

Wij doen het anders!

Bij De Tafelaar voel je je meteen thuis. De intieme winkels bieden een complete collectie banken, kasten en design tafels. Of je nu kiest voor modern, landelijk, stoer, robuust of elegant; het uitgebreide assortiment zorgt voor een royale keuze. Kom eens langs en onderga de aangename en ontspannen sfeer. Ons enthousiaste team verwelkomt je met een heerlijke kop koffie. Zo kun je op je gemak rondkijken en inspiratie opdoen.

Advies nodig? Wij ondersteunen je graag met onze kennis, creativiteit en ervaring. Jij bepaalt, wij denken mee. Zo ontwikkelt iedereen zijn eigen unieke woonsfeer. Weinig tijd? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. We nemen dan alle tijd om je zo goed mogelijk te helpen bij je ontwerp van onze op maat gemaakte meubels.Al onze producten zijn van goede kwaliteit én betaalbaar. Dit kan, omdat De Tafelaar een groot deel van de collectie in eigen fabriek produceert. We houden ons aan de snelst mogelijke levertijden en zijn helder in communicatie. Op deze manier groeit ons vaste klantenbestand en daar zijn we niet alleen blij mee maar ook heel trots op.

Nieuwsgierig? Kom dan gezellig langs in een van onze winkels. Geen tijd voor een winkelbezoek? Bestellen op onze internetsite is nog nooit zo makkelijk geweest. Of, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en like onze facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en tips.

Kom sfeer proeven in onze winkels

De Tafelaar Amsterdam

De Tafelaar Rotterdam

De Tafelaar Den Haag

Sidebar