Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Winkelwagen 0

We zijn momenteel bezig met grootschalig onderhoud aan onze producten op de webshop. U kunt daarvan wellicht last ondervinden bij het samenstellen van producten.

Kasten

Op zoek bent naar een prachtige buffetkast, een mooi dressoir of een bibilotheekkast, De Tafelaar heeft het allemaal. Kom eens langs in een van onze sfeervolle winkels en ervaar het vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn. Je kunt dan meteen de houtsoorten en kleurstalen zien waarin ze geleverd worden. 

1 - 30 van 59
  1. 1
  2. 2
1 - 30 van 59
  1. 1
  2. 2

KASTEN

Op zoek naar extra opbergruimte? Maak dan kennis met de uitgebreide collectie kasten van De Tafelaar. Of je nu op zoek bent naar een dressoir, buffetkast, boekenkast, bibliotheekkast, TV Meubel, ladekast, wij leveren het allemaal. In een van onze winkels kun je op je gemak inspiratie opdoen. Heb je vragen over kasten? Ons team van professionele medewerkers staat je graag te woord.

MODEL

Wat is jouw stijl en welke kast past bij je interieur? Maak je keuze uit modern en strak, landelijk en sierlijk of kies juist voor robuust en industrieel. Stel je liever zelf jouw droomkast samen, ook dat kan bij De Tafelaar. Bij ons kun je alle kanten op.

AFMETING/INDELING

Heb je de afmeting van je kast al bepaald? Klik dan op het informatieblad en bekijk de standaard maten. Je ziet dan meteen de indeling van de kast. Met deurtjes, laden of open vakken. Zit jouw perfecte afmeting en indeling er niet bij, dan kan De Tafelaar je altijd informeren over betaalbare maatwerkkasten. In goed overleg maken we een detailtekening zodat je verzekerd bent van het juiste ontwerp en een goede kwaliteit.

KLEUR/MATERIAAL

Stoer onbewerkt hout is prachtig bij een industriële inrichting, een strak afgelakte kast past perfect in een landelijke sfeer, krijtverf is trendy en weer eens iets nieuws. Zo haal je altijd de eigentijdse sfeer in huis die bij jou past. Natuurlijk denkt De Tafelaar ook aan het milieu. Zo werken wij met verf op waterbasis en worden de kasten van verantwoord gekapt hout geproduceerd. 

LEVERING/MONTAGE

Leveren doen wij uiteraard door heel Nederland. Maak je geen zorgen om de afmeting, alle kasten worden demontabel gemaakt. Vanzelfsprekend leveren wij kasten inclusief montage.