Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Uw specialist in,
maatwerk kasten

Maatwerk Kasten

De Tafelaar heeft stijlvolle kasten in vele soorten en maten. Het kan natuurlijk zijn dat de afmeting van jouw favoriete dressoir, buffetkast, boekenkast of bibliotheekkast niet in de standaard collectie zit. Een kast op maat biedt dan uitkomst!

Maak een afspraak met onze maatwerkspecialist en ontwerp samen je eigen betaalbare droomkast. Zelf de maat bepalen en een indeling samenstelling is wel zo handig. Zo maak je van je interieur iets persoonlijks en haal je een uniek meubel in huis. Iedere opdracht is anders en daarom vinden wij het belangrijk dat maatwerk door vakmensen wordt gemaakt. We houden de lijnen kort, zo garanderen wij een prettige service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Handig om te weten, De Tafelaar bezorgt door heel Nederland en montage wordt keurig verzorgd.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Maak een afspraak met een van onze adviseurs, zodat we alle tijd kunnen nemen voor het uitwerken van jouw ontwerp. Onze winkels zitten in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

MODEL | SFEER
Kies je voor een elegante landelijke stijl of juist strak modern? In onze winkels laten we je de vele mogelijkheden zien.

INDELING | AFMETING
Neem alvast de maten mee, dat is handig om meteen aan de slag te kunnen gaan. Staat de kast vrij in de ruimte of moet hij precies passen? Met maatwerk bij De Tafelaar kun je alle kanten op.

UITVOERING | KLEUR
Keuze in kleur is er genoeg. Wil je een mooie gelakte kast, teakhout of kies je voor een trendy krijtverf. We hebben voor ieder wat wils!

Aanvragen offerte

Maak een afspraak met onze maatwerkspecialist en ontwerp samen je eigen betaalbare droomkast. Zelf de maat bepalen en een indeling samenstelling is wel zo handig. Zo maak je van je interieur iets persoonlijks en haal je een uniek meubel in huis.

Maak een afspraak en ontvang een gratis offerte!

Op maat gemaakt

Sidebar