Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Bezorgen & afhalen

Bezorgen & afhalen

AFHALEN

Natuurlijk is het altijd mogelijk om je order af te halen in een van onze filialen of bij onze opslag. Zodra de producten binnen zijn, zorgen wij ervoor dat je bestelling voor je klaarstaat.

BEZORGEN

Je bestelling vakkundig laten leveren? De Tafelaar werkt met een erkende externe transporteur. Zodra je bestelling compleet is zal onze transporteur contact opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. In goed overleg bepaal je de datum en het tijdsbestek waarin je de order in ontvangst kunt nemen. De bezorgers plaatsen je meubels op de gewenste plaats in huis. Verpakkingsmaterialen worden opgeruimd en afgevoerd. Afvoer van oude meubels kan in overleg worden geregeld.

BEZORGKOSTEN

Woon je in Groningen, Limburg of Brabant, bezorgen doet De Tafelaar door heel Nederland. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het product en de regio waarin je woont. Voor leveringen in Europa of op een van de Nederlandse eilanden zal De Tafelaar een aparte offerte opmaken. Bij het plaatsen van je bestelling geven wij de bezorgkosten meteen aan je door. Zo kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan.

BEZORGING WIJZIGEN | ANNULEREN

Een bezorgafspraak kan 48 uur voor levering kosteloos worden gewijzigd naar een ander moment. Treft de transporteur je op de afgesproken dag, op het aangegeven tijdsbestek niet aan op het afleveradres dan wordt de order retour genomen. Voor het maken van een nieuwe afspraak zal € 150,00 worden doorberekend.

VRAGEN OVER JE BEZORGING?

Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op met Woonwinkel De Tafelaar.
denhaag@detafelaar.nl     | 0703616350
rotterdam@detafelaar.nl   | 0104557760
amsterdam@detafelaar.nl | 0204094851
Heb je vragen over je bezorging, neem dan contact op met de winkel.

BEZORGEN MET VERHUISLIFT (buitenom tot aan de 7-de etage)

Het komt wel eens voor dat een bestelling niet met de trap of de lift geleverd kan worden. In dat geval biedt een verhuislift uitkomst. Er wordt een meerprijs berekend voor het huren van een verhuislift. Dit bedrag komt bovenop de standaard bezorgkosten.

Sidebar