Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Levertijden & betaling

Levertijden

LEVERTIJDEN

De Tafelaar werkt met verschillende fabrikanten. De meeste bedrijven ontwerpen en produceren in Nederland. Heb je een product gekocht, dan hangt de levertijd af van verschillende factoren.

VOORRAAD PRODUCTEN

Sommige producten zoals lampen en stoelen zijn bij ons op voorraad. Kleine artikelen kunnen natuurlijk uit de winkel meegenomen worden. Als je een voorraad product wil laten leveren dan heb je het meestal binnen 2-3 weken in huis.

GESTOFFEERDE STOELEN EN BANKEN

Voor gestoffeerde stoelen en banken houden wij een gemiddelde levertijd van 10-12 weken aan. De afmeting, stoffering en kleur is per bestelling anders, daarom worden deze meubelen per klant in productie genomen.

KASTEN EN MAATWERK

Kies je voor maatwerk? Hou dan rekening met een levertijd van 10-14 weken. De Tafelaar kiest voor producenten die liefde hebben voor het vak. Elk meubel is anders en vereist vakkennis en persoonlijke aandacht voor het product. Bij De Tafelaar ben je altijd verzekerd van een goede prijs/kwaliteit. Op de orderbevestiging vermelden we altijd de te verwachten leverweek. Zodra je order binnen is dan neemt onze logistieke planning contact met je op voor levering. Heb je in de tussentijd vragen over je bestelling, of de datum en tijdstip van levering. Neem dan gerust contact met ons op.

Betaling

BETALING | AANBETALING

Zodra je een bestelling bij ons plaatst, vragen wij een aanbetaling van 25% op het totale aankoopbedrag. Dit geeft De Tafelaar het vertrouwen dat de aankoop weldoordacht is. De Tafelaar is aangesloten bij het CBW. Je aanbetaling is dus altijd veilig. Meer hierover lees je in de algemene voorwaarden van het CBW. In onze winkels kan het aanbetalingsbedrag worden gepind. Het bedrag overmaken per bank kan natuurlijk altijd. Bestellingen die geplaatst worden via de website gaan via Paypal.

BETALING | RESTANTBETALING

Zodra de order klaarstaat in ons centrale magazijn maken wij een afspraak om het meubilair te bezorgen. Het restantbedrag van de aankoop dient bij levering geheel te worden voldaan.

PINNEN

Pinnen is simpel en wel zo veilig. Vergeet niet te controleren of de daglimiet op de betaalpas toereikend is voor een mobiele betaling. De bank kan dit eenmalig aanpassen.

PER BANK

Overmaken per bank is ook een mogelijkheid. Het bedrag kan 5 werkdagen voor de afleverdatum worden overgemaakt onder vermelding van het ordernummer.

CREDITCARDS

Creditcards worden niet geaccepteerd.

Sidebar