Maakt ook kasten en tafels op maat! Maatwerk oplossingen

Garantie & onderhoud

Garantie

GARANTIE

Ben je van plan je aankopen bij De Tafelaar doen? Dan is het goed om te weten dat De Tafelaar een door het CBW erkende woonwinkel is. In samenwerking met de consumentenbond heeft het CBW algemene voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden beschermen de consument en bieden meer zekerheid. Koop je bij een CBW erkende woonwinkel dan ben je altijd verzekerd voor: 3 jaar (afbouwende) productgarantie, veilige aanbetaling zonder risico, onpartijdige klachtafhandeling. Klik voor meer informatie op de algemene voorwaarden van het CBW.

- Wat is CBW Erkend?
- CBW voorwaarden

STANDAARD GARANTIE

Bewaar je aankoopfactuur altijd goed, deze is geldig als jouw garantiebewijs! Koop je een product bij De Tafelaar dan heb je altijd 3 jaar (afbouwende) garantie op producten. Garantie geldt als een product niet voldoet aan de verwachte kwaliteit. Het kan zijn dat een product kapot gaat. Let goed op dat normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerd onderhoud niet binnen de garantie valt. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld verkleuring van materialen door zonlicht en vochtschade.

Tot 1 jaar na factuurdatum zijn de kosten voor reparatie en/of vervanging, voor rekening van De Tafelaar. Inclusief vracht- en voorrijkosten.
Na 1 jaar - 2 jaar na factuurdatum zijn de kosten voor reparatie en/of vervanging, voor 2/3 voor De Tafelaar en 1/3 voor de klant.
Na 2 jaar - 3 jaar na factuurdatum zijn de kosten voor reparatie en/ofvervanging,voor 1/3 voor De Tafelaar en 2/3 voor de klant.

NB. Tenzij schade is ontstaan door slijtage, onjuist gebruik of verkeerd onderhoud.

DE TAFELAAR BIEDT MEER: ALL-IN-HOUSE 5-JAAR GARANTIE

Bij een nieuwe aankoop ben je altijd bang voor de eerste vlek. Zonder dat je het merkt heeft een bank of stoel vaak veel te verduren. Wil je onbezorgd kunnen genieten op jouw meubel? Lees dan eens meer over onze All-in-House garantie. Wij bieden optioneel een 5-jaarsgarantie aan. Je betaalt eenmalig een extra bedrag en bent voor 5 jaar verzekerd tegen vlekken, losse naden en andere ongemakken die zich voordoen aan jouw bank of stoel. Klik op de link voor meer informatie.

Onderhoud

ONDERHOUD

Heb je een nieuwe aankoop gedaan bij De Tafelaar, hou dan goed de onderhoudsinstructies in de gaten. Garantie op meubilair is van toepassing als het product volgens de juiste instructies is onderhouden.

GESTOFFEERDE MEUBELEN

Iedere stof wordt op een verschillende manier samengesteld en geweven. De weving zorgt ervoor dat het materiaal elastisch is en prettig aanvoelt. Een gestoffeerd meubel zal dus altijd plooivorming kunnen vertonen. De mate waarop hangt af van het model dat je uitkiest.

Ditzelfde geldt voor de vulling van het meubilair. Om je meubel in goede conditie te houden is het van belang de kussens regelmatig te stofzuigen en op te kloppen. Kies je voor een design model dan zal je weinig plooivorming zien, kies je voor een landelijk model dan komt de plooivorming ten goede aan de uitstraling van het model.

Zorg ervoor dat meubels zo min mogelijk worden blootgesteld aan zonlicht. Des te meer zon, des te meer het materiaal zal verkleuren. Kies je voor een natuurlijke stof dan zal verkleuring sneller zichtbaar zijn dan bij een synthetische stof.

INTERESSANT: ALL-IN-HOUSE GARANTIE

HOUTEN TAFELS

Om het natuurlijke karakter van hout te behouden en te benadrukken adviseren wij om eikenhouten altijd te behandelen met een afwerklaag. Hout kan door invloed van licht en temperatuurverschillen altijd verkleuren. Afwerking met een laklaag of olielaag zorgt ervoor dat het hout minder kwetsbaar is voor het intrekken van vocht en verkleuring door zonlicht. De lakken van tegenwoordig zorgen ervoor dat de natuurlijke uitstraling van hout wordt geaccentueerd. Hout is en blijft een natuurlijk product. Lichte kleurverschillen zijn onvermijdelijk. Noesten, nerven en kleurschakeringen horen bij het product. Iedere houtsoort is anders en vraagt om een andere behandeling. Voor het juiste onderhoud verwijzen wij naar de instructies behorend bij de houtsoort.

Sidebar